تعداد وعده ها
4 وعده

درجه سختی پخت
متوسط


مدت زمان پخت
25 دقیقه

اجزای اصلی
قارچ

دستور پخت

مواد لازم:
1. قارچ بزرگ 12 عدد
2. پنیر موزارلا توپی یک توپ
3. پیاز یک عدد
4. جعفری 3-4 شاخه
5. روغن زیتون 25 میلی لیتر
6. نمک به مقدار لازم
7. فلفل تازه آسیاب شده به مقدار لازم

فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید قارچ ها را با دستمال پاک کنید و ساقه های قارچ ها را با دقت جدا کرده و خرد کنید پیاز را پوست گرفته و خیلی ریز خرد کنید و به مدت 5 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. ساقه های قارچ را اضافه کنید و بپزید تا تمام مایع آن تبخیر شود برگ های جعفری را خیلی ریز خرد کنید ورمیشل را طبق دستور بسته آماده کنید، آن را با پیاز و جعفری مخلوط کنید موزارلا را روی رنده ریز رنده کنید. برای طعم دادن با ورمیشل، نمک و فلفل مخلوط کنید "ورمیشل را با مواد افزودنی روی کلاه های شامپینیون بمالید، آنها را به سمت بالا، روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید و حدود 25 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شوند" گرم سرو کنید.

دستور پخت توسط سرآشپز