تعداد وعده ها
3 وعده

درجه سختی پخت
کم


مدت زمان پخت
20 دقیقه

اجزای اصلی
گوشت مرغ

دستور پخت

مواد لازم:
1. فیله مرغ 400گرم
2. گوجه گیلاسی 200گرم
3. خامه (چربی 10%) 100میلی لیتر
4. پیاز سفید 1عدد
5. رزماری 1شاخه
6. سیر یک حبه
7. آرد یک قاشق غذاخوری
8. روغن سبزیجات یک قاشق غذاخوری
9. نمک و فلفل به میزان لازم

فیله را به مکعب های کوچک خرد کنید، پیاز و سیر را خرد کنید. ساقه آن را جدا کرده و رزماری را ریز خرد کرده و گوجه گیلاسی را از وسط نصف کنید. یک ماهیتابه را با روغن نباتی گرم کنید. مرغ را در ماهیتابه بریزید و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. "گوجه فرنگی، پیاز، سیر و رزماری را اضافه کنید. 3 دقیقه، هر از گاهی هم بزنید، بپزید. " "آرد، آب مرغ و 200 میلی لیتر آب را به تابه اضافه کنید. هم بزنید. بگذارید به جوش بیاید و 3-4 دقیقه بپزید. خامه را در آن ریخته، نمک و فلفل را به مزه مزه دار کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید."

دستور پخت توسط سرآشپز