تعداد وعده ها
3 وعده
درجه سختی پخت
کم
مدت زمان پخت
20 دقیقه
اجزای اصلی
گوشت مرغ

مواد لازم: 1. فیله مرغ 400گرم 2. گوجه گیلاسی 200گرم 3. خامه (چربی 10%) 100میلی لیتر 4. پیاز سفید 1عدد 5. رزماری 1شاخه 6. سیر یک حبه 7. آرد یک قاشق غذاخوری 8. روغن سبزیجات یک قاشق غذاخوری 9. نمک و فلفل به میزان لازم فیله را به مکعب های کوچک خرد کنید، پیاز و سیر را خرد کنید. ساقه آن را جدا کرده و رزماری را ریز خرد کرده و گوجه گیلاسی را از وسط نصف کنید. یک ماهیتابه را با روغن نباتی گرم کنید. مرغ را در ماهیتابه بریزید و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. "گوجه فرنگی، پیاز، سیر و رزماری را اضافه کنید. 3 دقیقه، هر از گاهی هم بزنید، بپزید. " "آرد، آب مرغ و 200 میلی لیتر آب را به تابه اضافه کنید. هم بزنید. بگذارید به جوش بیاید و 3-4 دقیقه بپزید. خامه را در آن ریخته، نمک و فلفل را به مزه مزه دار کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید."
